VIP

EVO KOLIKO MJESEČNO ZARAĐUJE JELENA KARLEUŠA: Dok se hvali skupom odjećom, provjerili smo može li to sebi to sebi zaista i priuštiti

Jelena Karleuša poznata je kao veliki modni kritičar. Ona se redovno hvali skupoćom svoje garderobe kao i torbi, šminke, cipela i čime više ne.

Mnogi se pitaju da li od svoje mjesečne zarade sebi to može zaista da priušti?

Spekuliše se da je cena njenog nastupa od 7.000 do 10.000 eura. Ukoliko uzmemo i najvišu cifru znači da Karleuša mjesečno inkasira od 28.000- 40.000 eura.

Pozovemo li se na njenu Fejsbuk stranu, na kojoj objavljuje svaki svoj nastup, u februaru je ukupno imala tri pa je zarada mogla da bude od 21.000-30.000 eura.

Pjevačica je npr. u mjesecu martu za sada imala tri nastupa- jedan u Zagrebu, a nakon toga u Portorožu i Ofenbahu. Predstojećeg vikenda je čeka tezga na Kopaoniku što je četiri koncerta za pola mjeseca. Nekada ta brojka varira pa je prethodnih mjeseci broj nastupa bio u prosjeku četiri.

A da se osvrnemo na bogatstvo njenog supruga Duška Tošića. On je uspješni fuidbaler u Turskoj. Prema ugovoru koji je potpisao sa Bešiktašom po sezoni zarađuje 1.250.000 eura, a ista suma ga očekuje i u sezoni 2018/2019

Uz to, za svaku odigranu utakmicu će dobiti 4.000 eura, stoji u saopštenju tog kluba. Njegova trenutna vrijednost, kao sporstiste, ako bi došlo do transfera iznosi oko 2 miliona eura.

izvor:novost.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *